Uues sarjas alustav Korjus: igal tiimil on oma plussid ja miinused

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus (vasakult), Aaro Vainio ja Patrick Kujala püüavad GP3-sarjas Põhjamaade võidusõidutraditsioone au sees hoida.
Kevin Korjus (vasakult), Aaro Vainio ja Patrick Kujala püüavad GP3-sarjas Põhjamaade võidusõidutraditsioone au sees hoida. Foto: GP3

Kolmapäeval sooritab vormelisõitja Kevin Korjus abituriendina inglise keele eksami ja juba samal õhtul lendab Hispaaniasse, et alustada karjääri GP3 sarjas.

«Füüsiline ettevalmistus on kulgenud samamoodi kui varem ning toimunud ka testisõite,» sõnas Korjus intervjuus Vikerraadiole.

Korjus sõidab Koiranen GP meeskonnas, mis GP3 sarjas teeb debüüdi. «Igal tiimil on oma plussid ja miinused,» võrdles Korjus tiime. «Kuna Koiranen pole varem nii kõrges sarjas sõitnud, siis kõik tiimi töötajad kindlasti pingutavad, sest on teada, et esimene hooaeg on väga raske.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles