Mike Tyson ülistas MMAd ja tegi poksi maha

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Tyson (vasakul)
Mike Tyson (vasakul) Foto: SCANPIX

Profipoksi eestvedajatel peaks mõtlemisainet jaguma. Ala ajaloo üks kuulsaim raskekaalu maailmameister Mike Tyson kiitis MMAd (sportlik vabavõitlus) ning laitis poksi.

«Poksis puudub kirg, poksijad tahavad liiga tihti teha kõrvalt midagi muud – saada muusikaprodutsendiks või räppariks. MMAs aga näeme tõelist kirge. Võtame näiteks Georges St. Pierre – ta tahab ainult võidelda ja sellepärast ongi ta nii edukas,» kommenteeris Tyson ESPNile.

«Usun, et võitlusfännide seas on ruumi mõlemale alale, kuid poksijate imidž pole nii hea. Kuigi MMA võitlejad on karmid vennad, on neil hea maine. Väga vähe kuuleb uudiseid, kus MMA võitleja võistlusväliselt kedagi peksab,» viskas Tyson veel ühe kivi endise ala kapsaaeda.

Tyson kinnitas, et ta armastab mõlemat ala, kuid kui tal on valida, kas vaadata MMAd või poksi, langetab ta viimasel ajal otsuse MMA kasuks. Põhjuseks poksi tagatubades käivad hämarad mängud.

«Vaatan MMA võistluseid alati. Poksis aga pole kindel, kas kohtunikud kuulutavad võitjaks parema mehe,» nentis ameeriklane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles