Megarikas PSG võib turniiritabelis väärtuslikest punktidest ilma jääda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo
Leonardo Foto: SCANPIX

Megarikast Prantsusmaa jalgpalliklubi PSG-d võib trahvina ees oodata punktide vähendamine, kui Prantsusmaa Jalgpalli Liit otsustab, et nende tehniline direktor Leonardo on süüdi kohtuniku füüsilises noomimises.

Kohtunik Alexandre Castro andis PSG kohtumises Valenciennes'iga pealinlaste keskkaitsjale Thiago Silvale punase kaardi, mille kohta Leonardo mängu järel Castrolt aru pärima läks. Seda tehes läks brasiillane kohtunikule aga müksamisi õlaga vastu, mille eest võib sealne jalgpalliliit karistada nii meest ennast kui ka klubi, vahendab Soccernet.ee.

Süüdimõistmise korral võidakse Leonardo eemaldada aastaks nii meeskonna riietusruumidest, tehnilisest alast kui ka väljakult, kuid komisjon võib otsustada ka meeskonda punktide äravõtmisega karistada. Samas pole selliste intsidentide eest väga pikalt kedagi karistatud.

PSG on praegu Prantsusmaa meistrivõistlustel liikumas tiitli suunas ja kolm vooru enne hooaja lõppu edestatakse teisel kohal olevat Marseille meeskonda seitse silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles