Töötu ameerika jalgpallur kerkis mõjukaimaks sportlaseks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tim Tebow
Tim Tebow Foto: SCANPIX

USA majandusajakiri Forbes valis välja tänavuse aasta mõjukaima sportlase ning selgus, et teisel pool Atlandi ookeani lähevad kõige rohkem korda töötu ameerika jalgpalluri Tim Tebow tegemised.

2010. aastal ameerika jalgpalli profiliigas NFL Denver Broncose poolt valitud mängujuht pallis viimati New York Jetsi ridades ja praeguseks on saanud temast vabaagent. Kuigi tema karjäär ei ole NFLis kõige säravam olnud, siis leiti, et tegemist on praegu just mõjukaima sportlasega.

Tabelis kerkis teisele kohale USA ujumislegend Michael Phelps, kes lõpetas Lodoni OMi järel oma profikarjääri. Kolmanda koha hõivas 100 ja 200 m jooksude maailmarekordimees Usain Bolt Jamaikalt.

Esikolmikule järgnesid pesapallur Derek Jeter, ameerika jalgpallur Peyton Manning, ameerika jalgpallur Drew Brees, võimleja Gabby Douglas, ameerika jalgpallur Aaron Rodgers, korvpallur LeBron James ja jalgpallur David Beckham.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles