Ruut: Tarva vastu peab domineerima

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla Tyco peatreener Indrek Ruut hoolealuseid juhendamas.
Rapla Tyco peatreener Indrek Ruut hoolealuseid juhendamas. Foto: Rein Murakas

Rapla TYCO korvpallimeeskonna peatreener Indrek Ruut rääkis pärast Eesti meistriliiga pronksiseeria teises kohtumises Rakvere Tarva üle saadud võitu, et mängu võti peitus agressiivsuses ja enesekindluses.

«Ütlesin enne mängu meestele, et olge enesekindlad, uskuge endasse ja pange heas mõttes hullu,» sõnas Ruut. «Seekord suutsimegi olla esimesest minutist peale agressiivsed. Tarvas on selline meeskond, kelle vastu peame domineerima. Kui võtame omaks nende aeglasema tempo, läheb meil raskeks.»

Tarva peatreeneri Andres Sõbra hinnangul on seeria viigiline seis normaalne asjade käik. «Täna oli nende mäng!» sõnas ta möönis, et mõned tema enda hoolealused põlesid medaliootuses läbi. Kuid kõik kestab edasi. «Oleme tänavu Raplaga kõvasti madistanud ja täna mõtlesin teisel poolajal juba pühapäevasele mängule. Usun, et seal tuleb kõva andmine.»

Pronksiseeria otsustav kolmas kohtumine peetakse pühapäeval kell 17 Rakveres.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles