Muutused ManUs: Ronaldo tulekul, lahkuda sooviv Rooney Chelseasse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Wayne Rooney.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Eile rabas jalgpallimaailma uudis, et Manchester Unitedi peatreener sir Alex Ferguson paneb hooaja lõpus ameti maha. Nüüd on võtnud hoogu mitmed ManU-ga seotud kuulujutud ning viimatiste kohaselt soovib Wayne Rooney klubist lahkuda ja Cristiano Ronaldo on taas tiimiga liitumas.

Sportsmail teatab, et Rooney andis aprilli lõpus Fergusonile teada, et ta soovib klubist lahkuda, kuna ta ei ole oma rolliga rahul. Lisaks soovivat mees uut algust mõnes teises klubis. Nii on mitmed klubid asunud Rooney allkirja püüdma ning väidetavalt on suurimaks favoriidiks Londoni Chelsea. Samas seostatakse teda ka Müncheni Bayerni ja PSGga.

Samas on spekulatsioonide kohaselt taas ManU-ga liitumas Cristiano Ronaldo ja Unitedi tegevdirektor David Gill kohtus hiljuti Madridis Ronaldo agendi Jorge Mendesega. Erinevate allikate kohaselt on ManU praeguseks veendunud, et neil õnnestub Ronaldo taas klubisse tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles