Täna: ManU uueks peatreeneriks on saamas järgmine šotlane

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Moyes
David Moyes Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna šotlasest peatreener Sir Alex Ferguson teatas eile, et tänavune hooaeg jääb talle viimaseks ja klubi saab endale pärast 1986. aastat uue peatreeneri.

Briti meedia teatel on ManU-l juba uus juhendaja olemas ja tema nimi tehakse avalikuks täna. Praeguste teadete kohaselt saab ManU peatreeneriks praegune Evertoni loots David Moyes. Fergusoni rahvuskaaslane on viimased 12 hooaega juhendanud Evertoni ja tänavusel suvel saab tema kontraht praeguse tööandjaga läbi.

Eile õhtul kohtus 50-aastane Moyes veel Evertoni esimehe Bill Kenwrightiga. «Ma ei tea, et mingi leping oleks sõlmitud. Davidil oli minuga kohtumine plaanis ja see läks hästi,» sõnas Kenwright.

Täna lõuna ajal teatas Everton, et Moyes lahkub klubist. Lisaks märgiti, et tema unistus on siirduda Manchesteri. Ehkki United pole veel ametlikku teadaannet Moyesi ametisse nimetamise kohta teinud, palub klubi Facebooki-lehekülg juba külastajatel jätta sinna tervitused «meie uuele peatreenerile David Moyesile». Hiljem uus kujundus siiski kustutati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles