Deniss Karpak hoiab Trentino regatil endiselt teist kohta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Erakogu

Deniss Karpak hoiab Itaalias Garda järvel jätkuval EUROSAF Champions Sailing Cup sarja esimesel etapil, Garda Trentino Olympic Week regatil, jätkuvalt teist kohta.

Finn klassis täna peetud neljas võistlussõidus tuli Deniss Karpak (KST) kohtadele 8., 1., 11. ja 2. ning püsib sellega teisel positsioonil. Samas paadiklassis olid Lauri Väinsalu (ROPK) tulemusteks 11., 16., 13. ja 24. finišikoht ning ta on 60 mehe konkurentsis 12. kohal. Finnil hoiab esikohta itaallane Giorgio Poggi.

Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) sõitis Laser Standard klassis välja 3., 3. ja 9. koha ning on tõusnud 102 sportlase seas 16. kohale, mis tähendab talle regati jätkamist kuldgrupis. Juhib austraallane Tom Burton.

Naisteklassis Laser Radial olid Anne-Mari Luige (ROPK) päeva saagiks 9., 27. ja 20. koht ning hetkel on ta 47 naise hulgas kokkuvõttes 24. positsioonil. Anna Pohlak (TJK) aga finišeeris täna 28., 14. ja 36. kohal ning on 27. positsioonil. Liider on iirlanna Annalise Murphy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles