Varrak käis finaalseeria eel meediakoolitusel

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak hoolealuseid juhendamas.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak hoolealuseid juhendamas. Foto: Peeter Langovits

Mängujärgsel pressikonverentsil äärmiselt nappe vastuseid andnud Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak rääkis ajakirjanikele, et käis pärast tulist poolfinaalseeriat TYCO Raplaga meediakoolitusel. «Põhjuseks oli meie poolfinaalide kajastamine meedias,» sõnas Varrak, viidates mitmele juhule, kus tema sõnad olid kontekstist välja rebitud. «See pani nii minu kui meie klubi halba valgusesse ja selle vältimiseks käisin asjatundjatelt abi küsimas,» lisas Varrak.

Mängust rääkides jäi peatreenerina esimest finaali kogev Varrak rahule. «Võit on võit. Tegime hea mängu ja Rock ei näidanud oma paremat mängu. Eks Tartu tegi selle nimel eelmisel nädalal ka kõvasti tööd, et meie pikkadega täna hakkama saada. Nende efektiivsus ei kajastugi alati ainult statistikas – usun, et meie pikkade vastu on üsna ebameeldiv viskele minna,» ütles ta. «Tõsi küll, Allingu tegi väga hea mängu, võib-olla tuleks teda järgmises mängus hoopis Elegar katma panna.»

Mängu lõpus tuli Tartu hetkeks vaid viie silma kaugusele. «Tegime lühikese ajaga rünnakul mitu rumalat otsust ja sealt tulid pallikaotused ning nemad said paar lihtsat korvi,» ütles Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles