Hoop Räikkönenile: Lotuse tehniline direktor lahkus ootamatult ametist

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotuse vormel-1 meeskond: tiimi juht Eric Boullier (vasakult), esisõitja Kimi Raikkonen, testisõitja Jerome D'Ambrosio, teine piloot Romain Grosjean ja endine tehniline direktor James Allison
Lotuse vormel-1 meeskond: tiimi juht Eric Boullier (vasakult), esisõitja Kimi Raikkonen, testisõitja Jerome D'Ambrosio, teine piloot Romain Grosjean ja endine tehniline direktor James Allison Foto: SCANPIX

Lotuse vormel-1 meeskond kinnitas, et senine tehniline direktor James Allison on lahkunud ametist ning tema asemele on nimetatud Nick Chester. See aga on suureks hoobiks tiimi esipiloodile Kimi Räikkönenile, kellel oli Allisoniga väidetavalt hea klapp.

«James Allison lahkub Lotuse tiimist, Kimi ei saa rahul olla,» kommenteeris Sky Sportsi vormeliekspert Martin Brundle uudist.

Allison oli Lotuse palgal alates 2009. aastast, kuid juba eelmise hooaja lõpus sahistati kuluaarides, et mehe vastu tunnevad kõrgendatud huvi McLaren, Williams ja Ferrari. Allisoni nüüdse lahkumise teeb aga ootamatuks tema hooaja alguses öeldu, kus ta kinnitas, et austab lepingut ja jääb Lotusesse.

Räikkönenil pole 2014. aasta lepingut veel taskus ning Red Bulli omanik Dietrich Mateschitz on kinnitanud, et ta ihkab soomlast enda tiimi. Värske uudis suurendab võimalust, et soomlane siiski liitub järgmisel hooajal teda nooliva Red Bulliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles