Barca huvi Reina vastu jahtub

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (L) has a shot blocked by Barcelona's goalkeeper Victor Valdes during a Champions League quarter-final football match between PSG and Barcelona at the Parc des Princes stadium in Paris on April 2, 2013.  AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD
Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (L) has a shot blocked by Barcelona's goalkeeper Victor Valdes during a Champions League quarter-final football match between PSG and Barcelona at the Parc des Princes stadium in Paris on April 2, 2013. AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD Foto: KENZO TRIBOUILLARD/AFP

Victor Valdesile asendajat otsiv Barcelona jalgpalliklubi kaalus pikalt Pepe Reina palkamist, kuid nüüd on nende tähelepanu suunatud Marc-Andre ter Stegenile, vahendab Soccernet.ee Fichajes.neti.

Valdes on sel või järgmisel suvel Barcelonast lahkumas ning Reina oleks klubi senist poliitikat arvestades igati sobilik asendus, kuna tema näol on tegu Barcelona enda kasvandikuga. 

Mängumehe hind on aga Barcelona ümber mõtlema pannud ning lisaks sellele on nad leidnud, et 21-aastane sakslane ter Stegen võib olla parem variant.

Mönchengladbachi puurilukk on eelmisel kahel hooajal olnud omal positsioonil üks Bundesliga parimaid ning tema hind 15 miljonit eurot pole mängija vanust arvestades sugugi kõrge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles