Newcastle ja Middlesbrough langesid Premier League’st välja

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Newcastle Unitedi ründajad Obafemi Martins (vasakul) ja Michael Owen.
Newcastle Unitedi ründajad Obafemi Martins (vasakul) ja Michael Owen. Foto: Reuters / Scanpix
Dramaatilise Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste viimase vooruga selgusid kaks viimast väljalangejat, kelleks osutusid Newcastle United ning Middlesbrough.

1990. ja 2000. aastate alguses Inglismaa jalgpallis üsna arvestatav tegija olnud Newcastle kaotas võõral väljakul 0:1 Aston Villale, kirjutab soccernet.ee.

Paari hooaja tagune UEFA karikasarja finalist Middlesbrough jäi samal ajal samuti võõrsil 1:2 alla West Hamile. Kolmas väljalangeja on West Bromwich Albion, kelle 0:0 viik Blackburn Roversiga enam midagi ei tähendanud.

Meistrite liigas pallivad uuel hooajal kõik suure neliku võistkonnad. Reservmängijatega alistas liigavõitja Manchester United täna 1:0 Hull City, samas kui neljandana lõpetanud Arsenal oli 4:1 parem Stoke'ist. Chelsea alistas 3:2 Sunderlandi ning Liverpool 3:1 Tottenhami.

Koha Euroopa liigas kindlustasid Everton ja Aston Villa. Everton võitis võõrsil 2:0 Fulhami. Manchester City võitis samas 1:0 Boltonit, nagu oli sama skooriga Portsmouthist parem Wigan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles