Korjus alustas GP3 sarja võimsalt: võitis ajasõidu ja teenis 4 punkti

Jaan Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Koiranen Motorsports

Kevin Korjus näitas GP3 sarja avaetapil Barcelonas võimu, võites kvalifikatsiooni ja teenides sellega 4 punkti. Paraku langeb ta stardirivis 10 kohta tahapoole, sest ignoreeris eilsel vabatreeningul kollaseid lippe.

Korjus näitas kiirust juba ajasõidu alguses. Pärast boksipeatust sõitis ta aja, millest suutis kiirem olla vaid Tio Ellinas. Ent kvalifikatsiooni viimasel minutil sai Korjus kahes esimeses sektoris kirja parimad ajad ning sellega kaasnes kvalifikatsiooni võit 0,040 sekundilise eduga Ellinase ees. Kolmas oli Patric Niederhauser, neljas Alex Fontana ja viies Carlos Sainz jr.

Korjus oli selgelt kiirem kui tema tiimikaaslased Koiranen Motospordis. Aaro Vainio kaotas talle 0,990 sekundit ja sai 9. koha, Patrick Kujala 1,838 sekundit, mis andis 19. positsiooni. Esimene võistlussõit toimub täna Eesti aja järgi kell 18.20.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles