Karpak hoiab meistrite karikasarja etapil kolmandat kohta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak.
Deniss Karpak. Foto: Riina Ramst

Itaalias peetaval Garda Trentino Olympic Weeki nime kandval võistlusel said eilsetes vaiksetes tuultes meie purjetajatest võistelda vaid Deniss Karpak ja Lauri Väinsalu. Laser Standardi ja Laser Radiali rajal ei saanud sõite tuule vähesuse tõttu pidada.

Karpak (KST) lõpetas sõitudes 34., 11. ja 8. kohaga ning on kokkuvõttes 60 mehe seas kolmandal kohal. Samuti Finn klassis võistlev Lauri Väinsalu (ROPK) aga sai kirja 51., 12. ja 33. koha ning paikneb 17. positsioonil. Liidriks on tõusnud britt Ed Wright.

Laser Standard klassi kuldgrupis on Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) kuue peetud sõidu järel 16. kohal. Liider on austraallane Tom Burton. Laser Radial klassis on kuue sõidu järel Anne-Mari Luik (ROPK) 24. ja Anna Pohlak (TJK) 27. kohal. Esikohta hoiab iirlanna Annalise Murphy.

Finn ja Laser Radial klassid seilavad avaseeria sõite ühes grupis. Laser Standard klass jätkab homme kuni kuut sõitu sisaldavat kuld- ja hõbegrupi sõitude seeriat, kuhu võeti kaasa kvalifikatsiooniseeria punktid. Regati kolmas etapp moodustub pühapäevasest finaalsõidust, kuhu pääsevad kuus paremat, võttes sinna kaasa avaseeria lõppkoha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles