Ajalugu teinud Frank Lampard tõi Chelseale üliolulise võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Lampard.
Frank Lampard. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga tänases ainsas mängus alistas Londoni Chelsea võõrsil 2:1 Aston Villa.

Külaliste kangelaseks kerkis Frank Lampard, kes lõi mõlemad Chelsea väravad ja möödus sellega Bobby Tamblingist, kerkides 203 tabamusega Chelsea kõigi aegade suurimaks väravalööjaks.

Mäng algas Chelseal seejuures halvasti, sest juba 14. minutil viis Christian Benteke Aston Villa juhtima ja avapoolaja viimasel minutil eemaldati teise kollase kaardi tõttu väljakult Ramires. 58. minutil sai aga teise kollase kaardi ka Benteke ning vaid kolm minutit hiljem Lampard viigistas.

Chelsea pidi kolme võidupunkti nimel vaeva nägema 87. minutini, kui Lampard Eden Hazardi eeltöö järel teist korda palli Villa väravasse saatis. Juba kolmapäeval Lissaboni Benfica vastu Euroopa liiga finaali mängivale Chelseale valmistab aga suurt muret see, et mängu käigus said vigastada nii Hazard kui ka John Terry, kelle tervenemine finaaliks on suure küsimärgi all.

Chelsea kindlustas võiduga liigatabelis kolmandat kohta, mis viiks nad ka järgmisel hooajal Meistrite liigasse. Londoni klubil on nüüd koos 72 punkti, nende linnarivaalidel Arsenalil 67 ja Tottenham Hotspuril 66. Arsenalil ja Spursil on aga pidada veel kaks mängu, Chelseal üks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles