Korjus kerkis kaheksandaks ja sai pühapäevaks parima stardikoha

Jaan Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Koiranen Motorsports

Kevin Korjus võttis, mis võtta oli, tõustes GP3 sarja Barcelona etapi esimeses sõidus kaks kohta ning lõpetades kaheksandana. Pühapäeval, teises sõidus, on tal seega parim stardikoht.

Korjus võitis GP3 avaetapil küll kvalifikatsiooni, kui reeglite rikkumise eest vabatreeningul tõsteti ta stardirivis kümme kohta tahapoole. Tema esmane eesmärk oli tõusta kaheksandaks, sest teises sõidus stardivad kaheksa esimest ümberpööratud järjestuses.

Esimese ringi lõpetas Korjus üheksandana ja pidas ühekorraga tigedat heitlust kaheksanda koha pärast ning kaitses selja taga oleva Dino Zamparelli eest oma positsiooni. Möödumisvõimalusi Barcelona rajal eriti ei tekkinud, ent kui pool võistlusest oli läbitud, tuli appi Daniil Kvyat, kelle rehvid kulusid lootusetult läbi, mistap venelane selg ees järgnevatele vastu tuli. Korjus tõusis kaheksandaks ning suutis Robert Visoiu kõva töö tulemusena selja taga hoida.

Kaheksas koht tõi Korjuse kaukasse 4 punkti ja esimese stardikikoha teiseks sõiduks. Pühapäeval antakse start kell 10.25.

Barcelona esimese sõidu võitis Tio Ellinas. Teise-kolmanda koha said Patric Niederhauser ja Conor Daly. Korjuse tiimikaaslane Koiraneni meeskonnast Aaro Vainio startis viiendana ja viiendaks jäigi. Patrick Kujala katkestas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles