Augsburg ja Klavan kaotasid Bayernile, püsimajäämine selgub viimases voorus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (keskel) Bayerni mängijatega peapalli pärast võitlemas.
Ragnar Klavan (keskel) Bayerni mängijatega peapalli pärast võitlemas. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Augsburg kaotas Saksamaa kõrgliigas võõrsil 0:3 meistritiitli juba ammu kindlustanud tabelijuhile Müncheni Bayernile.

Augsburg suutis viigiseisu tablool hoida 69. minutini, kui Thomas Müller pealöögiga skoori avas. Kaks ülejäänud väravat lõi Bayern viimase kümne minuti jooksul - 82. minutil oli täpne Xherdan Shaqiri ja 87. minutil Luiz Gustavo. Klavan kuulus tavapäraselt Augsburgi algkoosseisu ja mängis terve kohtumise.

Ülejäänud olulised kohtumised lõppesid aga Augsburgile soodsalt - Düsseldorfi Fortuna kaotas kodus 1:2 Nürnbergile ja Hoffenheim samuti kodus 1:4 HSV-le. Augsburg on voor enne lõppu tabelis seega jätkuvalt 30 punktiga 16. kohal, mis tähendaks üleminekumängudele minekut.

Viimases voorus kohtub Augsburg aga kodus tabeli punase laterna Greuther Fürthiga. 15. kohal olev Düsseldorf mängib seevastu võõrsil Hannoveriga, 28 punktiga 17. kohal ehk väljalangemistsoonis olev Hoffenheim kohtub samuti võõrsil tabelis teisel kohal oleva Dortmundi Borussiaga.

Seega on Augsburgil võidu korral väga head võimalused liigasse püsima jääda, koht vähemalt üleminekumängudel tagatakse ülima tõenäosusega aga isegi viigipunkti puhul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles