Flora võttis Sillamäelt äsjase kaotuse eest revanši

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora viienda värava löönud Andre Frolov (esiplaanil).
Flora viienda värava löönud Andre Frolov (esiplaanil). Foto: Andres Haabu

Tallinna FC Flora otsustas laupäevases ainsas meistriliiga kohtumises Sillamäe Kalevi vastu seisu ära teise poolaja esimese nelja minutiga, kui löödi kaks kiiret väravat, vahendab soccernet.ee.

Väravateta lõppenud igava esimese kolmveerandtunni järel tuli Flora teisele poolajale korraliku hurraaga peale. Juba 47. minutil realiseeris Andre Frolov penalti.

Kaks minutit hiljem tõmbas Aleksandr Volodin viimase kaitsjana maha Albert Prosa ja sai punase. Järjekordse penalti realiseeris Markus Jürgenson. Kohtumise lõpptulemuse 3:0 vormistas paremkaitsja Nikita Baranov neli minutit enne mängu lõppu ilusa löögiga ristnurka.

Flora võit tähendas, et liigatabelis ei lastud vahet kahe liidriga suureks ning 10 vooru järel hoitakse 22 punktiga jätkuvalt kolmandat kohta. Nõmme Kaljul ja FC Levadial on 25 punkti. Sillamäe on 15 punktiga neljas, kuid neil on üks mäng vähem peetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles