Margus Hunt: põhimeeskonda ei pääse ma veel ei täna ega ka homme

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: SCANPIX

NFLi meeskonna Cincinnati Bengalsi värske liiga Margus Hunt tegi meeskonnaga koos esimesed treeningud ning andis seejärel ka reporteritele lühikese intervjuu, et senikogetust muljetada.

«Oli tore. See oli tõeliselt meeldiv kogemus, sain mänguskeeme õppida. Skeemide raamat anti mulle küll juba esimesel külaskäigul kaasa, nii et olen seda uurinud. Ainsana teeb mulle natuke muret allergia, seetõttu oli trennis veidi raske joosta,» sõnas pisut nohuse ninaga Hunt muiates.

Suurim väljakutse on Hundi sõnul kolledžijalgpallist intensiivsem mäng: «Tuleb aga oma taset tõsta ja tunnen, et liigun selle suunas.» Hundilt küsiti ka tema tausta kohta, mis USA meedias endiselt palju värvikat jutuainet pakub, kuid eestlase sõnul on ta sellega harjunud. «SMUga liitudes oli umbes sama lugu. Need on toredad jutud, aga need on minevik. Tahan nüüd oma tulevikule keskenduda,» vastas Hunt.

Eestlane annab endale aru, et tee põhimeeskonda on uustulnukal veel pikk. «Treener Lewis ütles meile otse: te ei pääse tiimi veel täna ega ka homme. Aga me tahame näha, kuidas te põhiasjadega hakkama saate. Nii et kui suudame treenerite õpetusi täita, läheb kõik hästi,» lausus Hunt.

Vaata intervjuud Hundiga Bengalsi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles