Sten Priinits sai Berni GP-etapil 14. koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Priinits.
Sten Priinits. Foto: Raigo Pajula

Sten Priinits sai Šveitsis Bernis peetud meeste epee GP-etapil 160 vehkleja konkurentsis 14. koha. Kaheksandikfinaalis tuli Priinitsal tunnistada ukrainlase Bogdan Nikishini 11:8 paremust.

Nikolai Novosjolov oli 17.

Kvalifikatsiooniturniiril alagrupis viis võitu ja ühe kaotuse teeninud Priinits oli sellega alagrupiturniiri paremuselt 9. vehkleja, mis tähendas talle otse pääsu 64 parema hulka. Novosjolov, tänu kolmandale asetusele maailma edetabelis, eelringides vehklema ei pidanud.

Põhiturniiri avaringis alistas Priinits torgetega 15:7 Egiptuse vehkleja Ahmed Nabili. 32 parema hulgas kohtus Priinits Londoni OM-hõbeda norralase Bartosz Piaseckiga. Heas hoos olnud Priinits juhtis kohtumist algusest peale ning võitis kohtumise koguni 15:8.

Novosjolov alustas võistluspäeva napi 15:14 võiduga sakslase Constantin Böhmi üle, kuid kaotas seejärel pääsul kaheksandikfinaali Kanada esindajale Vincent Pelletierile 9:15.

Berni GP-etapp oli nii Priinitsale kui ka Novosjolovile viimaseks rahvusvaheliseks jõuprooviks enne juunikuus toimuvaid vehklemise Euroopa meistrivõistlusi (16.-21. juuni, Zagreb).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles