Video: Aigar Leokile Hispaaniast veel üks kolmas koht ja leping järgmiseks aastaks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok
Aigar Leok Foto: TM Racing

TM Factory Racing meeskonnas sõitev Aigar Leok sai Hispaanias jätkuvatel enduuro maailmameistrivõistlustel kirja kahelt etapilt kaks kolmandat kohta. Lisaks sellele heale uudisele saab lisada juurde veel ühe – Leok lõi käed TM Factory Racing meeskonnaga ka uueks, 2014 aasta hooajaks, mis on selge märk sellest, et tiimi jaoks on oluline koostöö jätkumine Leokiga.

Enduuro MM-sarja nädalavahetus jaguneb kaheks etapiks, esimesel päeval kolmas olnud Leok oli ka pühapäevasel etapil kolmas. Taas oli kiireim mees rajal Christophe Nambotin, teine Joakim Ljunggren, Leokil oli neile kaotust vastavalt 52,24 ja 13,78 sekundit. Leok kindlustas nüüd oma kolmandat kohta ka MM-sarja üldarvestuses, liider Nambotinil on 110 punkti, Ljunggrenil 97 ja Leokil 87. Kuus etappi on sõidetud, kaheksa veel sõita, kirjutab msport.ee

Väga hea uudis on aga see, et nüüd, kus kõvasti üle poole hooaja ees, lõi Leok käed TM meeskonnaga järgmiseks hooajaks. TM meeskonna ridades osaleb ta MM-sarjas, klass on E3 ja tsikkel TM 300cc kahetaktine, millisega ta ka tänavu sõidab. See annab Leokile kindla teadmise uue aasta osas ja on põhjust uskuda, et see mõjub ka tänavustele sõitudele positiivselt.

Järgmised etapid sõidetakse 18.-19. mail Portugalis.

Hispaania esimese etapi parimad palad:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles