David Luiz: kui ManU Rooneyt ei taha, siis ootame teda Chelseasse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Roooney (paremal) ja David Luiz palli pärast võitlemas.
Wayne Roooney (paremal) ja David Luiz palli pärast võitlemas. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpallimeeskonna kaitsja David Luiz teatas, et kui Manchester United ei soovi enam ründaja Wayne Rooney teeneid kasutada, näeks brasiillane teda hea meelega Chelseas.

Eilse liigamängu järel teatas Unitedi ametist lahkuv peatreener Sir Alex Ferguson, et Rooney on avaldanud soovi klubist lahkuda, kuna ta vahetati viimases paaris mängus pingile. Seepeale jättis Ferguson ründaja eilses mängus aga üldse koosseisust välja, märkides samas mängujärgses intervjuus, et klubi ei kavatsegi Rooneyt müüa.

«Kõik teavad, et ta on tasemel mängija. Nii et kui ta tahab Chelseasse tulla, siis miks ka mitte?» lausus Luiz The Sunile. «Mulle teeks see suurt rõõmu.» Tõenäoliselt on Chelsea ka üks väheseid klubisid, kes suudaks Rooneyle soovitud palka maksta – hetkel saab ründaja Unitedis nädalas 250 000 naela.

Luiz lisas ka, et üks unistus on tal juba täitunud – ta on saanud mängida koos Frank Lampardiga, kes kerkis laupäeval 203 tabamusega Chelsea kõigi aegade suurimaks väravakütiks. «Mul on olnud õnn paljude fantastiliste mängijate kõrval platsil viibida, kuid Frank on Chelsea kangelane. Noorena sain selliste meestega koos ainult Playstationil mängida!» naeris Luiz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles