Kohila mõtleb meistriliigaga liitumisele

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Mihkel Maripuu

Tänavu Eesti meistrivõistluste esiliiga võitnud Kohila meeskond kaalub võimalust liituda Eesti meistriliigaga. Klubi juhatus hakkab seda vaagima järgmisel nädalal.

Sportliku printsiibi järgi on Kohilal meistriliigas koht olemas. Üleminekumängudes alistasid nad kahe mängu kokkuvõttes meistriliigas viimase kohaga leppima pidanud Kohtla-Järve Hito. Selleks et liitumine ka tegelikult teoks saaks, peab klubi tõestama, et on majanduslikult valmis kõrgemas seltskonnas mängima.

Kohila meeskonna kauaaegse eestvedaja Jüri Pritsini sõnul püütakse Kohilas viia korvpalli uutele alustele ja selleks on nüüd klubil ka reaalselt tegutsev juhatus. «Mina ise ei hakkaks enam meistriliiga jaoks raha otsima, selleks on teised mehed,» rääkis Pritsin.

Lisaks rahale on treeneri sõnul olulise tähtsusega seegi, kui paljud mängijad oleks valmis kõrgemal tasemel pallima. Enamik mehi käib tööl ega saa ainult pallimängule pühenduda. Taseme pärast Pritsin ei karda, tänavugi kuulus meeskonna koosseisu mitu meistriliiga karastusega mängumeest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles