Hundi jälgedes: Eesti tulevikulootuse tegemised jõuavad 200 miljoni televaatajani

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Zahkna (vasakul) 2012. aastal noorte olümpial.
Rene Zahkna (vasakul) 2012. aastal noorte olümpial. Foto: SCANPIX

Telesaate Trans World Sport võttegrupp salvestas eile ja üleeile Otepääl materjali sel talvel noorte laskesuusatamise MMil hõbeda ja pronksi võitnud Eesti laskeuusalootusest Rene Zahknast rääkiva saatelõigu tarbeks.

Umbes kaheksaminutine lõik peaks eetrisse minema sügisel, vahendab biathlon.ee. Zahkna sõnul jäädvustati üleeile tema jooksu- ja eile rullitreeningut. Materjali salvestati ka Audentese Otepää suusakoolis, kus 18-aastane Võru noormees õpib. Samuti üle-eestilise heategevusliku teatejooksu Otepää jooksul, kus Zahkna oli stardi andjaks.

Trans World Sport on Londonis asuva IMG Media poolt toodetav spordile pühendatud telesaade, mis on eetris olnud alates 1987. aastast ja millel praegu on poolesajas riigis ligi 200 miljonit vaatajat.

Lisaks spordi tippsündmuste jälgmisele on saade järjepidevalt tutvustanud noori tulevikutegijaid. Nii on saatest läbi lipsanud 12-aastane Venus Williams, 14-aastane Tiger Woods ja 17-aastane Usain Bolt. 2009. aastal näitas Trans World Sport klippi ka toona veel kettaheitega tegelenud Margus Hundist. Veel on eestlastest saatelõik tehtud praegu USAs õppivast mitmevõistlejast Maicel Uibost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles