Uuringute tulemused: Lionel Messi jaoks on hooaeg läbi

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Uuringud näitasid, et poolteist kuud reielihasega kimpus olnud Lionel Messi jaoks on tänavune hooaeg vähemalt FC Barcelona särgis läbi.

Messi tegi reielihasele liiga juba Meistrite liiga veerandfinaali esimeses kohtumises Paris St-. Germaini vastu. Kuna Barcelonal oli käsil hooaja olulisim faas, kasutas peatreener Tito Villanova argentiinlast esimesel võimalusel ning selle tõttu ei saanudki mees päriselt terveks.

Uuesti tegi ta haigele kohale liiga nädalavahetusel peetud liigamängus Madridi Atleticoga ning nüüdsed uuringud näitasid, et mees peab jalgpallist eemal olema umbes kuu aega.

Kindlasti jääb Messi eemale FC Barcelona kolmest liigamängust, kuid kuna katalaanid on tiitli kindlustanud, pole see nii suureks löögiks.

Hoopis murelikum on Argentina koondise peatreener Alejandro Sabella, kelle jaoks oleks meeskonna olulisima mängija eemalejäämine kahest olulisest MM-valikmängust suureks löögiks . 6. juunil kohtutakse kodus võimsas vormis oleva Kolumbiaga, neli päeva hiljem kõrgmäestikes kodumänge pidava Ekuadoriga võõrsil.

Just Ekuador ja Kolumbia on Lõuna-Ameerika valiktsooni juhtiva Argentina lähimad jälitajad. Argentinal on 11 mänguga koos 24, ühe mängu vähem pidanud Ekuadoril 20 ning samuti 11 kohtumist pidanud Kolumbial 19 punkti.

Vaata kogu tabelit SIIT.

Messi on valikturniiril seni löönud kaheksa väravat, millega asub väravaküttide edetabelis teisel kohal. Ühe rohkem on suutnud lüüa vaid koondisekaaslane Gonzalo Higuain.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles