Selgusid NBA uustulnukate tiimid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Damian Lillardi klubi Portland Trail Blazers küll play-offi ei pääsenud, aga Lillard teenis nii parima uustulnuka auhinna kui koha uute mängijate tiimis.
Damian Lillardi klubi Portland Trail Blazers küll play-offi ei pääsenud, aga Lillard teenis nii parima uustulnuka auhinna kui koha uute mängijate tiimis. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA valiti põhihooaja parimate uute tulijate meeskonnad, kuhu pääsesid nii parima uue mängija auhinna teeninud Damian Lillard kui noor leedulane Jonas Valanciunas.

Parimatest uustulnukatest koostati kaks meeskonda, mille n-ö esindustiimi moodustavad Portland Trail Blazeris palliv Damian Lillard, Washington Wizardsi mängumees Bradley Beal, New Orleansi ridadesse kuuluv eelmise drafti avavalik Anthony Davis, Cleveland Cavaliersi tagamängija Dion Waiters ning Golden State Warriorsis head hooaega tegev Harrison Barnes.

Uustulnukate teise meeskonda pääsesid Andre Drummond, Jonas Valanciunas, Michael Kidd-Gilchrist, Kyle Singler, Tyle Zeller.

Hääletusel osalesid 30 NBA klubi peatreenerit, kes said valida viis mängijat esimesse ja viis teise meeskonda. Sealjuures ei olnud mängijate positsioonid olulised ning valida võis ka oma meeskonna mängijaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles