Tanel Sokk: mängu lõpud on meil kindlamad

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Sokk.
Tanel Sokk. Foto: Toomas Huik / Postimees

Korvpalli Eesti meistrivõistluste finaalseeria kolmandas mängus võitis Tallinna Kalev/Cramo võõral väljakul 67:58 Tartu Rocki ning asus seeriat juba 3:0 juhtima. Kalevi mängujuhi Tanel Soku sõnul sai taas otsustavaks nende meeskonna kindlam mängu lõpp.

«Väga raske mäng oli. Pärast sellist emotsionaalset mängu nagu eelmine kord, on väga raske uuele mängule vastu tulla,» rääkis Sokk pärast võidukat kohtumist.

Rock alustas tänast mängu hästi ja läks kiirelt 7:0 juhtima. «Täna olid nemad paremini mänguks valmis kui meie. Teadsime enne mängu, et Veideman (Rain Veideman vigastas eelmises mängus põlve ja jäi täna eemale - toim) ei mängi ning ehk tegi see meid uimaseks,» selgitas ta. «Kui üks mees ära langeb, siis tuleb uus tema asemele. Täna oli selleks Saage (Kristo Saage - toim), kes tabas paar hullu viset.»

Poolajaks oli Kalev juba 11 punktiga ees ning edu suudeti hoida kuni lõpuni. Viimasel veerandajal suutis Rock Saage juhtimisel küll vahe viiele punktile vähendada, kuid siis tabasid otsustavatel hetkeldel Gert Dorbek ja Armands Škele. «Mängu lõpud on meie eelis. Oleme seal enesekindlamad – Dorbek ja Škele tabasid rasketel hetkedel otsustavad visked,» kiitis Sokk meeskonnakaaslasi.

Finaalseeria neljas mäng peetakse reedel Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles