Vigastatud Veideman jääb ka järgmisest mängust kõrvale

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalli Eesti meistriliiga teises finaalmängus agressiivselt tegutsenud Rain Veideman tõi Rockile 21 punkti, kuid võiduks jäi sellest siiski väheks. Kui Rock tahab raskest seisust välja tulla, peavad kõik mängijad andma endast rohkem kui siiani.
Korvpalli Eesti meistriliiga teises finaalmängus agressiivselt tegutsenud Rain Veideman tõi Rockile 21 punkti, kuid võiduks jäi sellest siiski väheks. Kui Rock tahab raskest seisust välja tulla, peavad kõik mängijad andma endast rohkem kui siiani. Foto: Liis Treimann

Tartu Rocki korvpallimeeskond pidi Eesti meistriliiga finaalseeria kolmandas mängus saama hakkama ühe oma liidri Rain Veidemanita. Suure tõenäosusega ei mängi Kalev/Cramo vastu peetava seeria teises kohtumises põlvele liiga teinud tagamees ka reedeses neljandas mängus.


«Ma pole selline treener, kes hakkaks noort mängijat sellises olukorras lõhkuma,» sõnas Rocki peatreener Gert  Kullamäe. «Usun, mis Rain räägib. Kui mees ütleb, et ei saa, siis ta ei saa… Raini vajatakse ka suvel Eesti koondises. »

Enne tänast mängu proovis Veideman saalis visata, kuid põlv tegi haiget. Tegemist on sama põlve sama vigastusega, mis jättis Veidemani juba hooaja alguses mitmeks kuusk palliplatsilt eemale.

Kullamäe sõnul avaldas Veidemani puudumine Rocki mängule suurt mõju. Eelkõige kärpis see tartlaste teravust.

  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles