Mercedes: Robert Kubica on meid palju abistanud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica.
Robert Kubica. Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 meeskond kinnitas, et poolakas Robert Kubica teeb neid Brackleys asuvas testibaasis simulaatoritestidel abistades väga head tööd.

Endine vormel-1 piloot Kubica, kes tegi 2011. aasta alguses rallit sõites ränga avarii ja vigastas raskelt kätt, pole maha matnud lootust kunagi kuninglikku sarja naasta. Mercedese tiimijuhi Toto Wolffi sõnul on testid näidanud, et poolakas liigub soovitud suunas, ehkki kinnitab, et pole Kubicaga pikaajalist lepingut sõlminud.

«Hetkel keskendub Robert rallile, aga kõik teavad, kui andekas ja kogenud ta on. Püüame pakkuda talle võimalust ja aega simulaatoril kogemusi koguda, ise aga saame tema asjatundlikkusest kasu. Meie aitame teda ja tema meid,» lausus Wolff väljaandele Autosport.

Kubica, kes stardib eeloleval nädalavahetusel Korsikal toimuvale autoralli EM-sarja etapile, võistles vormel-1 sarjas 76 etapil, esindades BMW ja Renault’ värve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles