Šokeeriv video: Chelsea fännid peksid Amsterdamis Benfica poolehoidjaid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil olevad Chelsea fännid pole juhtunuga seotud.
Pildil olevad Chelsea fännid pole juhtunuga seotud. Foto: SCANPIX

Eile õhtul Amsterdamis toimunud Euroopa liiga finaalmäng ei möödunud sekeldusteta - päeval enne mängu tungisid Londoni Chelsea poolehoidjad kesklinnas jõhkralt kallale Lissaboni Benfica toetajatele.

Pealtnägija filmitud videost on näha, kuidas Chelsea fännide kamp Benfica omasid ründab, loopides neid pudelite ja muude esemetega. Pikali kukkunud Portugali fänni taotakse aga mitmekesi jalgadega.

Õnneks oli Amsterdami politsei võimalikeks vahejuhtumiseks valmistunud ning sundis kumminuiade abil inglased kiirelt taganema, moodustades nende ette inimkilbi. Löömingu tagajärjel vahistati kümme inimest, klaasikildudest sai vigastada kolm politseinikku.

Kokku vahistati finaaliga seoses Amsterdamis eile 24 inimest - põhjuseks nii joobes peaga avalikus kohas viibimine, korrarikkumine kui ka piletitega hangeldamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles