Noor austraallane on Räikköneni eest napsamas ihaldatud piloodikohta

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Tänavu on palju räägitud, et Lotuse vormel-1 meeskonna piloot Kimi Räikkönen istub järgmisel hooajal Red Bulli rooli ning asendab seal austraallast Mark Webberit, kes peaks oma F1 karjääri ka lõpetama.

Sel teemal on teatavasti sõna võtnud ka kolmekordne maailmameister Sebastian Vettel, kelle sõnul oleks Räikkönen igati normaalne tiimikaaslane.

Samas on viimasel ajal aina rohkem räägitud, et Webberi aseml istub Red Bulli rooli hoopis tema noor kaasmaalane Daniel Ricciardo. Ricciardo kihutab praegu Toro Rosso ridades ning teatavasti on see tiim just loodud ka seetõttu, et Red Bullile sõitjaid kasvatada. Mäletatavasti vahetas ka Vettel 2008. aasta järel Toro Rosso masina Red Bulli vastu.

«Minu jaoks oleks ideaalne, kui istuksin ühel päeval Red Bulli rooli. Keegi alati jälgib mind ja ma üritan alati anda endast parima, et ma jääksin kellelegi meelde. Red Bull on minu jaoks loonud suurepärase võimaluse,» sõnas Ricciardo Formula-one.speedtv.com’ile.

Kui Webber tõmbab tänavuse hooaja järel oma vormel-1 karjäärile joone alla, siis on Red Bulli piloodikoht kindlasti üks ihaldatumaid, mille eest võitlema hakatakse.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles