FC Barcelona väravavaht on otsustanud klubist lahkuda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victor Valdes.
Victor Valdes. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskonna väravavahi Victor Valdes’i võimalikust klubist lahkumisest on räägitud juba pikemat aega ning Football Espana teatel on Valdes langetanud nüüd lõpliku otsuse tiimist lahkumise osas.

Valdese leping Barcelonaga lõppeb järgmisel suvel ja ta on meeskonnale teada andnud, et ta ei soovi kontrahti pikendada ning seega soovib Kataloonia suurklubi mehe mängijaõiguste eest veel veidike teenida. Lisaks otsib Valdes ka uusi väljakutseid. Barcelona soovib 31-aastase väravavahi eest teenida aga ligi 25 miljonit eurot.

Valdes on väidetavalt seejuures leidnud endale ka juba uue tööandja ning selleks on Prantsusmaa kõrgliigasse tõusnud Monaco. Monaco plaanib tulevaks hooajaks kokku panna aga hirmkõva tiimi ning teiste seas soovitakse Barcelonast üle meelitada ka äärekaitsja Dani Alves. Lisaks on nendega seostatud ka Madridi Atletico ründetuusa Radamel Falcao'd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles