Karikafinaali lavastaja: kõige tähtsam on mäng ise

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karikafnaalis kohtuvad FC Flora ja Nõmme Kalju (mustas)
Karikafnaalis kohtuvad FC Flora ja Nõmme Kalju (mustas) Foto: Karli Saul

Laupäevase karikafinaalile eelneva meelelahutusliku osa eest hoolitseb Mart Kase, kelle sõnul on sellise suursündmuse lavastamine mõnes mõttes nagu filmivõte: «Kõik peab enne tähtsat päeva paberi peal ja koosolekutel võimalikult täpselt kokku lepitud olema, sest õigel päeval on aega vähe.»

«Fännid võiks oodata seda, et tunne on sees pidulik ja et rahvast on staadionil ca 10-15 korda rohkem kui meistrivõistluste mängudel. Seega on nii Kalju kui Flora fännidel parim võimalus teha endale oma lauluoskuse ja avatud rõõmuga reklaami, et koduklubi tavamängudel hakkaks ka käima rohkem inimesi. See on fännide võimalus teha Eesti jalgpallile ja oma koduklubidele parimat promo,» lisas ta.

«Eesti jalgpalli sõpradel on laupäeval võimalus enne mängu näha kõikide karikasarjast osavõtvate klubide lippe ja mänguvorme. Seega on see ka mõnes mõttes läbilõige Eesti jalgpallist. Eestis on palju vahvaid klubisid nii esiliigades, teises kui madalamates liigades,» sõnab Kase.

«Samas, seda kõike, nii orkestrit kui karikaloosi kui meeskondade sissemarssi ma ei tähtsustaks üle. Kõige tähtsam on mäng ise, kõige tähtsam on, et laupäeval mängiks Kalju ja Flora ilusat jalgpalli ja lööksid uskumatult ilusaid väravaid. Küll siis A. Le Coq Arena keeb nagu katel,» soovitab Kase fookust hoida pigem mängul.

Mart Kase on lõpetanud 2008. aastal lavakunstikooli 23. lennu dramaturgina. Aastatel 2008-2010 oli Kase teatri No99 dramaturg, praegu töötab ta loovjuhina reklaamibüroos Division.

Karikafinaali üritused algavad A. Le Coq Arenal laupäeval kell 15:00, mängu algus on kell 17:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles