MVP Sokk – kaitses olid meie parimad Fall ja Elegar

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede õhtul selgus Eesti korvpallimeister, kui tiitlikaitsja Kalev/Cramo alistas finaalseeria neljandas kohtumises Tartu Rocki 81:69 ja tuli kolmandat korda järjest meistriks.
Reede õhtul selgus Eesti korvpallimeister, kui tiitlikaitsja Kalev/Cramo alistas finaalseeria neljandas kohtumises Tartu Rocki 81:69 ja tuli kolmandat korda järjest meistriks. Foto: Margus Ansu

Korvpalli Eesti meistriliiga finaalseeria parimaks mängijas valitud Tanel Sokk ei tahtnud enda rolli väga esile tõsta. «Eks ma sain selle teise mängu viimase sekundi viske eest,» lausus ta muiates. «Tegelikult oli  meil palju mehi, kes seda tiitlit väärisid. Meie mäng põhines heal kaitsel ja selles vallas olid parimad mehed hoopis Bamba Fall ja Frank Elegar, tänu neile oli ka tagameestel kergem mängida.»

Soku mäng muutus hooaja edenedes üha paremaks. 28-aastase mehe enesekindlus kasvas märgatavalt just teisel poolaastal, kui peatreener Alar Varrak usaldas teda mängujuhi kohal rohkem, kui NBA kogemustega Keith McLeodi.

«Nii pika hooaja jooksul on vahepealne langus täiesti loogiline,» leidis Sokk. «Hooaja jooksul oli raskeid hetki, kuid hea, et vähemalt tähtsamateks mängudeks suutsin heasse vormi tõusta.»

Soku sõnul ootas meeskond finaalis 4:0 võitu, kuid ei aimanud, et see võib tulla nii kergelt. Probleeme ei tekkinud ka viimases kohtumises, kus võiduaimus võib tihti saada segavaks. «Mõnikord teevad platsi kõrvale välja pandud medalid meestele karuteene, aga meile andsid küll täna jõudu juurde. Mängisime hästi ja olime võitu väärt!» lausus Sokk.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles