Ajalooline foto: legendid Beckham ja Ferguson esimest lepingut allkirjastamas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Alex Ferguson ja David Beckham
Sir Alex Ferguson ja David Beckham Foto: Facebook

Viimastel nädalatel on karjääri lõpust teatanud mitmed Manchester Unitedi legendid – Sir Alex Ferguson, Paul Scholes ja David Beckham.

Beckham teatas karjääri lõpust neljapäeval ning eile postitas mees oma ametlikule Facebooki lehele foto, kus ta kirjutab alla oma esimesele lepingule Manchester Unitediga. Pildil on Beckham koos peatreener Sir Alex Fergusoniga, kes pärast pikka karjääri sellel pühapäeval viimast korda Manchester Unitedi meeskonda juhendab. «Just leidsin sellise pildi, see tundub väga palju aega tagasi olevat. Olin sellel päeval väga uhke,» kirjutas Beckham pildi alla.

Beckham liitus Unitedi treeningutega 1991. aastal, esimese profilepingu allkirjastas ta kaks aastat hiljem. Fergusoni juhendamisel kandis Beckham klubi särki 394 korda ja lõi selle ajaga 85 väravat. Ta võitis kuuel korral Inglismaa meistritiitli, kahel korral Inglismaa karika, neljal korral Inglismaa superkarika, ühe korra Meistrite liiga ja ühe Interkontinentaalkarika.

1992. aastal võitis ta koos mitmete teiste tulevaste staaridega Inglismaa noorte karikavõistlused. Teiste seas kuulusid võidukasse meeskonda ka Ryan Giggs, Nicky Butt ja Gary Neville.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles