Prins: paljud näitasid ebakindlust ja tahtmist ei olnud piisavalt

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alo Bärengrub (nr. 5) suutis esimesel poolajal seisu viigistada, kuid teisel poolajal pani Flora oma paremuse maksma.
Alo Bärengrub (nr. 5) suutis esimesel poolajal seisu viigistada, kuid teisel poolajal pani Flora oma paremuse maksma. Foto: Toomas Huik

Nõmme Kalju kaotas jalgpalli Eesti karikafinaalis 1:3 FC Florale ja mängujärgselt tunnistati, et meeskond esines ebakindlalt ning vajalikku lisakäiku neil võtta ei olnud.

«Ma ei tahaks kedagi kritiseerida, aga paljud mängijad näitasid ebakindlust. Kui punktide peale ei mängita, siis ei ole osadel piisavalt tahtmist. Samamoodi juhtu ka superkarika mängus,» tõdes Kalju peatreener Igor Prins mängujärgselt. «Vaja on ennast kiiresti jalule saada ja tuleb ennast taas tõestada.»

«Olen tulemuses väga pettunud. Oleksin tahtnud väga karikat võita. Floral olid rohkem asjad paigas. Meil jäi see-eest võitlusest vajaka ning jäi puudu sportlikust vihast,» lisas Kalju kapten Alo Bärengrub. «Meil jäi puudu see ekstra käik ja puude, et teenida võit.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles