Karjääri kaptenina lõpetanud Beckham lahkus platsilt pisarais

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karjääri kaptenina lõpetanud David Beckham lahkus platsilt pisarais
Karjääri kaptenina lõpetanud David Beckham lahkus platsilt pisarais Foto: SCANPIX

Täna pidas oma jalgpallurikarjääri viimase mängu inglane David Beckham, kes kandis kodumeeskonna Pariisi Saint-Germaini 3:1 võidumängus Bresti üle kaptenipaela.

Äärmiselt emotsionaalses mängus lahkus pisarais Beckham väljakult mängu 83. minutil, kui teda asendas Ezequiel Lavezzi. Tribüünidelt saatis 38-aastast inglast vali aplaus. Teiste seas jälgis mängu ka abikaasa Victoria.  

Beckham tõestas selles mängus, et lahkus jalgpalli juurest tippvormis olles. Ta andis resultaiivse söödu, pidevalt liigutas PSG palli läbi keskväljal mänginud Beckhami ning ka vanameistri pikad söödud olid filigraansed. Prantslasest jalgpallikommentaator nimetas inglast juba etteruttavalt Sir David Beckhamiks.

PSG eest lõi kaks väravat Zlatan Ibrahimovic ja ühe lisas Blaise Matuidi. Prantslase väravale andis resultatiivse nurgalöögi just Beckham. Bresti auvärava lõi Charlison Benschop.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles