Fotod: kasiinopõrandal rahatähtede keskel aelenud tippjalgpallur jäeti meeskonnast välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phil Bardsley (vasakul) võitleb palli pärast Liverpooli ründaja Luis Suareziga.
Phil Bardsley (vasakul) võitleb palli pärast Liverpooli ründaja Luis Suareziga. Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliigas Sunderlandi meeskonnas mängiv jalgpallur Phil Bardsley peab täna hooaja viimast liigamängu Tottenhami vastu tribüünilt vaatama, kuna peatreener Paolo di Canio jättis ta režiimirikkumise tõttu meeskonna koosseisust välja.

Kunagi ka Manchester Unitedis mänginud 27-aastane Bardsley jäi nimelt pildile ühes kasiinos, kus ta vedeles ristseliti põrandal, ümberringi 50-naelased rahatähed. Märtsi viimasel päeval Sunderlandi juhendama asunud Di Canio on aga kehtestanud mängijatele karmid reeglid ning taunib igasugust hooaja käigus toimuvat pidutsemist.

Alles nädala eest trahvis itaallane seitset mängijat, kes rikkusid reegleid, jättes muuhulgas ilmumata kohustuslikule autogrammide jagamisele. Di Canio märkis klubisse saabudes, et eelmise peatreeneri Martin O'Neilli käe all muutus mängijate füüsiline vorm äärmiselt kehvaks. Seetõttu on ta eriti karm alkoholitarbimise puhul ja ehkki Bardsley kinnitas, et oli fotode tegemise ajal kaine, ei päästnud see teda karistusest.

«Kui ma saan teada, et keegi mu mängijatest käib esmaspäeva õhtul – rääkimata reede õhtust! – joomas, saab ta trahvi. Kui jutt on klaasist veinist lõunasöögi kõrvale, on see muidugi hea, sest kõik teavad, et punane vein mõjub südamele hästi. Aga neljapäeval ja reedel unustage alkohol ära. Ma usun või vähemalt loodan, et sellel meeskonnal pole niisuguseid kombeid,» lausus di Canio ajalehele Sunderland Echo.

Eelmise klubi Swindoni peatreenerina jättis ta samuti esindusmeeskonnast välja mitu mängijat, kes käisid südaööni võitu tähistamas. «Nad jõudsid tagasi alles kell kaks öösel. Nad jõid natuke ja järgmises mängus nad kaasa ei teinud, sest järgmine mäng oli juba kahe päeva pärast. Kuidas saab sellisel tasemel mängule minna, kui ennast reede õhtul täis jood? Meil on suur privileeg sel tasemel mängida ja mehed peavad olema nii heas vormis kui vähegi võimalik,» kirjeldas di Canio oma suhtumist.

Vaata fotosid Bardsleyst siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles