Madridi Real korraldab täna ootamatu pressikonverentsi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali juhendaja Jose Mourinho vabastatakse arvatavasti täna õhtul ametist.
Madridi Reali juhendaja Jose Mourinho vabastatakse arvatavasti täna õhtul ametist. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskonna juhendaja Jose Mourinho saab täna õhtul arvatavasti ametist vabaks. Reali president Florentino Perez on andnud teada, et täna õhtul Eesti aja järgi kell 21.00 toimub klubi esindusstaadionil pressikonverents.

Seni ei ole täpsustatud, millistel asjaoludel Santiago Bernabeu staadionil pressikonverents toimub, kuid üldise arvamuse kohaselt vabastatakse Mourinho täna õhtul ametist, kirjutab Reuters.

Reali tänavune hooaeg on ebaõnnestunud ja Mourinho on juba teatanud, et tegemist on tema karjääri kõige kehvema hooajaga. Samal ajal on juba üsna kindlalt väidetud, et järgmisel hooajal juhendab Mourinho taas Londoni Chelseat.

Reali järgmiseks peatreeneriks peaks saama praegune PSG juhendaja Carlo Ancelotti, kes on juba Prantsusmaa suurklubile teada andnud, et ta soovib ühineda Realiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles