Steenkampi ja Pistoriuse viimane ühine foto pakkus üllatuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius ja Reeva Steenkamp.
Oscar Pistorius ja Reeva Steenkamp. Foto: SCANPIX

Juuni alguses jätkub kohtuprotsess paraolümpiamängude tähtsportlase Oscar Pistoriuse üle, keda süüdistatakse oma tüdruksõbra Reeva Steenkampi ettekavatsetud tapmises.

Nüüdseks on avalikkuse ette jõudnud ka viimane Pistoriuse ja Steenkampi ühine foto, kus paar istub koos sportlase kodus ning pildile on jäänud ka nende ühine lemmik – kodustatud ahv. Foto on tehtud neli päeva enne Steenkampi surma ning seal olid mõlemad äärmiselt õnnelikud ning sama tunnistas ka foto teinud sõber.

«Nad armastasid teineteist ja lisaks olid nad tõelised sõbrad. Ta isegi kõdistas teda selle foto tegemise ajal,» rääkis paarist viimase ühise foto teinud Christo Menelaou Lõuna-Aafrika Vabariigi ajakirjale You.

Christo sõnul on Pistorius kasvatanud endale praeguseks pika habeme ning samal ajal nutab ta pidevalt ning korrutab seejuures: «Ma palun vabandust.»

Vaata Pistoriuse ja Steenkampi viimast ühist fotot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles