ManCity treenerikandidaat Pellegrini lahkus ametlikult Malagast

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Pellegrini.
Manuel Pellegrini. Foto: SCANPIX

Lõppenud hooajal Hispaania kõrgliiga jalgpalliklubi Malagat juhendanud Manuel Pellegrini teatas ametlikult, et lahkub klubi tüüri juures.

«Professionaalses plaanis veedan praegu Malagas oma viimaseid tunde,» lausus Pellegrini täna toimunud auhinnatseremoonial. «Pühapäeval juhendan meeskonda viimases kodumängus Rosaleda staadionil. Igaühel on õigus käia oma teed. Ma ei lahku seetõttu, et otsiksin rohkem raha, vaid seepärast, et mind ootab täisväärtuslik sportlik projekt,» vahendab Reuters Pellegrini sõnu.

Ehkki tšiillane hoidus kõikvõimalikest täpsematest kommentaaridest, on ülimalt tõenäoline, et tema uueks tööandjaks on Inglismaa mullune meister, kuid tänavu ainsagi karikata jäänud Manchester City. Spekulatsioonid sel teemal algasid juba ammu enne seda, kui City senine peatreener Roberto Mancini kümme päeva tagasi vallandati.

Pellegrini on tüürinud Malaga enne viimast vooru Hispaania kõrgliigas kuuendale kohale, viimases voorus kohtutakse pühapäeval Deportivo La Coruñaga. Tšiillane asus Malagat juhendama 2010. aastal pärast vallandamist Madridi Realis ning viis tänavu Malaga Meistrite liiga veerandfinaali, kus kaotati dramaatiliselt viimaste minutite kahest väravast Dortmundi Borussiale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles