Karl-Martin Rammo ja Anne-Mari Luik jätkavad Delta Lloyd regatil kuldfliidis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo.
Karl-Martin Rammo. Foto: Riina Ramst

Hollandis Medemblikis jätkuval EUROSAF meistrite karikasarja teisel etapil, Delta Lloyd regatil pääsesid Karl-Martin Rammo ja Anne-Mari Luik kvalifikatsiooni põhjal kuldlaevastikku ning on hetkel vastavalt 11. ja 24. kohal.

Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) lõpetas Laser Standard klassis kvalifikatsiooni tugevas, kiirusega üle 10 m/s puhunud tuules sõidutulemustega 8 ja 2 ning positsioneerus 70 mehe hulgas 11-ks, mis tagas talle homme algavates kuld- ja hõbegrupi sõitude seerias jätkamise kuldfliidis. Kaarel Kruusmägi (SMS) sai täna kirja resultaadid 30 ja 27, asetudes kokkuvõttes 50. kohale ning sõidab homsest hõbedases grupis. Klassis juhib horvaat Tonci Stipanovic.

Laser Radialil finišeeris Anne-Mari Luik (ROPK) täna 15ndana ja 17ndana ning on võtnud 41 naise konkurentsis 24. koha. Edasi seilab Luik kuldlaevastikus. Esikohta hoiab britt Alison Young.

Homme algav kuld- ja hõbegrupi sõitude seeria sisaldab kuute võistlussõitu. Regati kolmas etapp aga moodustub medalisõidust, kuhu pääsevad kuus paremat, võttes sinna kaasa kuldgrupi seeria lõppkoha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles