Button: meie kiirus on üllatavalt hea

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button
Jenson Button Foto: SCANPIX

Sellel nädalavahetusel toimuva vormel-1Monaco GP eel kinnitas McLareni piloot Jenson Button, et nii head masinat tal sellel hooajal veel olnud pole, kuid meeskond peab veel vaeva nägema, et ka kvalifikatsioonis head kiirust näidata.

«Sirgete peal on meie kiirus üllatavalt hea,» rääkis ta autosport.com-ile. «Mitte, et see eriti loeks, kui me kvalifikatsioonis 1,2 sekundit liiga aeglased oleme. Siin ongi meie meeskonna probleem, et me ei suuda kvalifikatsioonis korralikku tulemust teha. Me suuda rehvide temperatuuri õigeks saada.»

Buttoni sõnul peab täna ja homme veel kõvasti tööd tegema. Üldises plaanis tunnistas britt, et masin käitub siiski sellel nädalal paremini kui varem. «Olen autoga rohkem rahul, kui eelmistel võistlustel. Kuna Monaco etapp on eriline, siis pidi ka auto seadistust kõvasti muutma. Tundub, et ta töötab nüüd veidi paremini. Me ei näita küll imelist kiirust, kuid liigume iges suunas. Suudame pühapäevaks veel paremaks muutuda,» rääkis ta.

Esimesel kahel vabatreeningul näitas Button 8. aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles