Venemaa rikkur püstitas jalgpallurite üleminekuturul rekordi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joao Moutinho (vasakul) ja James Rodriguez.
Joao Moutinho (vasakul) ja James Rodriguez. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa jalgpallimeistrivõistlustel tõusis tulevaks hooajaks kõrgemasse seltskonda AS Monaco ja klubi venelasest omanik Dmitri Rõbolovlev on hakanud meeskonda võimsalt tugevdama, et saada edaspidi vastu värskele riigi meistrile PSG-le. Täna tegi Monaco korraga kaks võimsat ostu.

Monaco maksis täna 45 miljonit eurot FC Porto kolumbialasest mängujuhi James Rodriguezi ja 25 miljonit FC Porto portugallasest poolkaitsja Joao Moutinho eest. 21-aastasest Rodriguez’ist sai seega Prantsusmaa kõrgliiga läbi aegade kõige kallim mängija. Mõlema mehega sõlmiti viie aasta pikkused lepingud, kirjutab Eurosport.

Seega maksti Rodriguezi eest rohkem, kui PSG käis eelmisel aastal välja Zlatan Ibrahimovici, Thiago Silva, Lucas Moura või Javier Pastore eest.

Siiski ei ole see Monaco viimane käik, kuna Prantsusmaalt tulnud teadete kohaselt soovib Monaco osta veel Madridi Atletico ründaja Radamel Falcao, FC Barcelona väravavahi Victor Valdesi ja Manchester Unitedi äärekaitsja Patrice Evra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles