Rainer Vassiljevist sai oodatult Rakvere klubi peatreener

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vassiljev.
Rainer Vassiljev. Foto: Arvet Mägi

Rakvere Võrkpalliklubi pidas Eesti koondise esimese MM-valikmängu eel Rakvere spordihoones pressikonverentsi, kus esitleti meeskonna peatreenerit. Oodatult hakkab uut meeskonda juhendama samast linnast pärit Rainer Vassiljev, kelle palkamisest oldi huvitatud algusest peale. Ühegi tulevase mängija nime veel avaldada ei tahetud.

«Olen klubile omapooles nägemuse edastanud, milliste mängijatega sooviksin tööd teha ja jaanipäevaks peaks olema koosseis 80:89% osas selge. Enne ei taha ühtki nime välja käia, kui allkirju paberil pole,» rääkis Vassiljev, lisades, et see pole tema jaoks lühiprojekt. «Ma ei tulnud siia mõttega ainult üheks aastaks jääda. Aga kõigepealt tuleb klubi üles ehitada ja seejärel saame hakata tulemustele mõtlema,» ütles ta.

Klubi presidendi Raigo Pärsi sõnul jätkatakse ilmselt linna eelmise meeskonna tuumikuga. «Peatreeneri ettekujutus tiimist on meie jaoks reaalne ja põhituumik tuleb ikka Rakverest,» sõnas Pärs. «Kõik sõltub rahast, aga kõigepealt vaatame eestlaste seas ringi ja seejärel mõtleme edasi. Meil on selles mõttes raske, et meil pole ühegi mängija õigusi eelmisest hooajast, nagu teistel klubidel,» lisas klubi üks asutajaid Marko Pomerants. «Selge on see, et 12 meest meil siit Rakverest võtta pole.»

Pressikonverentsil sõlmiti ka mitmeid sponsorlepinguid, toetajaid on leitud nii Rakverest kui väljsastpoolt. Planeeritud eelarvest (120 000 kuni 140 000) on Pärsi sõnul koos umbes pool.

Vaata videot Vassiljevi intrvjuust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles