Bayernile võidu toonud Robben: mul on raske seda uskuda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjen Robben.
Arjen Robben. Foto: SCANPIX

Eile hilisõhtul jalgpalli Meistrite liiga finaali eelviimasel minutil Müncheni Bayerni 2:1 võiduvärava löönud Arjen Robben rääkis pärast mängu, et sellisel viisil võitmine on uskumatu.

«Ma olin tänaseks valmis. Olin selle matši oma peas läbi mänginud, aga kui sa siiski viimasel minutil võiduvärava lööd, on see tõeline unistuse täitumine. Mul on seda kõike praegu veel väga raske uskuda,» rääkis kohtumise parimaks mängijaks tunnistatud Robben.

29-aastane hollandlane jõudis Meistrite liiga finaali ka eelmisel aastal, ent siis tuli penaltiseerias tunnistada Chelsea paremust. Sel hooajal õnnestus Bayernil võtta magus revanš: «Meistrite liiga tiitel on kõige kõrgem autasu ja mõned meist on sellest varasemalt ilma jäänud. Lisaks eelmisele aastale kaotasin ma isiklikult MMi finaali (kolm aastat tagasi Hispaania vastu) ning 2010. aasta Meistrite liiga finaali. Keegi ei taha endale kaotaja nime ning täna kõik toimis ja ma võin need varasemad kaotused selja taha jätta,» rõõmustas Robben.

Bayern alistas eilses finaalis Dortmundi Borussia 2:1, jala said valgeks Mario Mandžukic, Ilkay Gündogan ja Arjen Robben.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles