Barcelona peatreener: Neymar valis raha asemel spordi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpalliklubi peatreener Tito Vilanova kommenteeris brasiillase Neymari üleminekut Barcelonasse ning rõhutas, et noor vutistaar valis raha asemel spordi.

21-aastane Neymar lahkub FC Santose klubist ning ühineb Barcelonaga, mis pakkus mehe eest 24 miljonit naela. Brasiillasest oli sama palju huvitatud ka Barca suur rivaal Madridi Real, kes oli nõus välja käima nii suurema üleminekutasu kui ka palganumbri.

«Peame õnnitlema oma tehnilist meeskonda Neymariga lepingu sõlmimise puhul. See on väga oluline täiendus, Oleme mõnda aega olnud väga tähelepanelikud, sest ta oleks võinud vastu võtta teisi ning paremaid pakkumisi. Ühtlasi tuleb õnnitleda Neymari, et ta valis sportlikku projekti ja mitte raha. Olen kindel, et tal läheb Euroopas hästi ja ta aitab meil saada veel paremaks,» rääkis Vilanova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles