Venno ja Juhkami loodavad klubiotsingutega lähipäevil ühele poole saada

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami (paremal) tegutses Eesti koondises resultatiivselt.
Martti Juhkami (paremal) tegutses Eesti koondises resultatiivselt. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Mitmel Eesti võrkpallikoondislasel selgub lähiajal, millises klubis nad tuleval hooajal mängivad.

Diagonaalründaja Oliver Venno vastu tuntakse taas huvi Koreast. «Olen jätkuvalt ootel, ent loodan selle nädalaga klubiotsingutega ühele poole saada,» lausus Venno. «Korealastel on alati selline venitamise taktika. Mul on ka mujalt pakkumisi ja võimalik, et jätkan mõnes Euroopa klubis,» lisas ta. Korea meeskonna esindajad olid Vennot vaatamas ka nädalavahetusel Rakveres toimunud MM-valikturniiril, kust Eesti teatavasti kolmandasse ringi pääses.

Eelmiselgi hooajal oli Venno lähedal ühe Korea klubiga liitumisele, ent siirdus lõpuks Montenegrosse ja poole hooaja pealt liitus Rennes´i Volleyga Prantsusmaal, kus pallisid ka Raimo Pajusalu ja Keith Pupart.

Koondises väga head mängu näidanud Martti Juhkami vastu on suurt huvi üles näidanud Saksamaa klubi Bühl, ent Juhkami ei taha otsuse tegemisega kiirustada. «Lähipäevade jooksul selgub. Sakslased tahaksid kohe alla kirjutada, kuid mul on ka muid pakkumisi ja otsustasin veel veidi oodata,» sõnas möödunud hooajal Tallinna Selveri ridades pallinud Juhkami.

Venno ja Juhkami olid ka koondise resultatiivseimad mängijad, tuues mängudes vastavalt 15/20, 13/12 ning 13/18 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles