Poola kõrgliigaklubi tegi Ojamaa eest pakkumise

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (paremal).
Henrik Ojamaa (paremal). Foto: SCANPIX

Poola kõrgliigas teist kohta hoidev Poznani Lech tegi Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa eest järjekordse pakkumise.

Alates eelmise aasta Eesti ja Poola vahelisest sõpruskohtumisest Šotimaal Motherwellis pallival Ojamaal silma peal hoidnud Lech üritas juba tänavu talvel meest endale saada, kuid siis ei läinud nende 170 000 naelsterlingu suurune pakkumine läbi, vahendab Soccernet.ee.

Nüüd on käidud Wellile letti 175 000 naela, mis erinevate boonustega võib kasvada 400 000 naelani, kirjutab express.co.uk. Kui ka eestlane peaks Motherwellist lahkuma, oleks see klubile suur löök, sest lisaks temale on klubi kaotanud juba praeguseks Nicky Law ja Darren Randolphi (esimene liitus Rangersiga ja teine siirdus Birminghami - toim). Lisaks on tõenäoliselt klubi vahetamas ka Michael Higdon, Chris Humphrey ning Tom Hateley.

Nii Motherwell kui ka Lech mängivad uuel hooajal Euroopa liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles