Kruglov plaanib Aserbaidžaanis jätkata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Kruglov Bakuu Neftši särgis.
Dmitri Kruglov Bakuu Neftši särgis. Foto: www.neftchipfc.com

Jalgpallur Dmitri Kruglovi koduklubi Bakuu Neftši hooaeg Aserbaidžaani kõrgliigas kujunes läbikukkumiseks, kuid Eesti koondise vasakäär plaanib seal jätkata veel ühe aasta.

Neftši lõpetas liigahooaja kaheksanda kohaga, jäädes üheksa-aastase vaheaja järel esmakordselt medalita, kirjutab Soccernet.ee.

Viiekordne Aserbaidžaani meisterklubi sihib sellest hoolimata järgmiseks hooajaks jällegi kõrgeimaid kohti.

Eesti koondisega sõprusmänguks Walesi vastu valmistuv Kruglov ütles eile Soccernet.ee-le, et Neftšiga seob teda veel üks aasta lepingut. «Plaanin lõpuni mängida, kuigi loomulikult tahaksin kuskile kõrgemale pääseda,» lausus ta.

Lõppenud hooaja altmineku üheks peamiseks põhjuseks olid tema sõnul treenerivahetused: «Kohe hooaja alguses vallandati endine treener ja toodi uus Saksamaalt, aga tulemust ikkagi ei tulnud. Siis vahetati uuesti ning tuli kohalik treener.»

«Uuel hooajal on eesmärgiks meistriks tulla, kõigi mõtted on juba uuel hooajal,» lisas endine FC Levadia, Moskva Lokomotiivi, Krasnodari Kubani ja Moskva Torpedo äärekaitsja.

Eelmise aasta rikkus Kruglovi sõnul ka see, et mulluse pronksiklubina pidi meeskond osalema UEFA Intertoto karikasarjas ning see lõi ettevalmistuse segamini. Euroopas esineti küll edukalt ja jõuti koguni kolmandasse ringi, kuid euromängudega tuli alustada poolteist kuud enne liigahooaega.

Pühapäeval 25-aastaseks saanud Kruglov siirdus Neftšisse eelmise aasta alguses, liitudes Neftšiga esmalt kolmekuulise laenulepingu alusel ning sõlmides seejärel püsiva lepingu. Mullu märtsis valiti ta Aserbaidžaani kuu sportlaseks ning klubi põhikoosseisu on ta kuulunud ka tänavu, mängides kas vasakkaitses või -poolkaitses.

Eesti koondise eilsel treeningul kasutas peatreener Tarmo Rüütli teda vasakpoolkaitsja kohal. Sinisärklased kohtuvad Walesiga homme õhtul Llanellis Eesti aja järgi kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles